2541024242 Πίλημα, Ξάνθη canselkr99@gmail.com
 
 
 
 
το Πίλημα
Ψησταριά - Ταβέρνα Πίλημα Ξάνθη

Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Ξάνθης, σε ένα καταπράσινο μαγευτικό τοπίο στο χωριό Πίλημα βρίσκεται η ομώνυμη ταβέρνα μας “Το Πίλημα” η οποία για περισσότερα από 20 χρόνια προσφέρει σε ντόπιους και τουρίστες μοναδικές γεύσεις μέσα σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον.

Αποτελεί μία απόδραση στη φύση και τις γεύσεις, ένα καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης που θα σας ανταμείψει με στιγμές αξέχαστες και μοναδικές που σίγουρα θα αναπολείτε...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
Το Μενού μας

Το Μενού μας

Σε ένα παραδοσιακό, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, μαγειρεύουμε με πολύ αγάπη και μεράκι φαγητά που μπορούν να σας ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή, με γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Όλα τα φαγητά μας γίνονται από αγνά υλικά, φρέσκα λαχανικά και κρέατα που προερχόμενα από την περιοχή μας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα γευστικά και ποιοτικότερα φαγητά.

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας λειτουργεί όλο το χρόνο και σας περιμένει για να σας προσφέρει τα μοναδικά, παραδοσιακά και ποιοτικά πιάτα της.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε τις όποιες κοινωνικές εκδηλώσεις σας όπως βαφτίσια, γάμους, αρραβώνες κ.α. καθώς επίσης και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι ο κάθε πελάτης να φεύγει πάντα ευχαριστημένος, από το φαγητό, τις τιμές και να κάνει στέκι την παραδοσιακή ταβέρνα μας γι’ αυτόν και την παρέα του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΚΡΙΤΙΚΕΣ