2541024242 Πίλημα, Ξάνθη canselkr99@gmail.com
 
 
 
το Μενού μας
Το Πίλημα | Ψησταριά - Ταβέρνα Πίλημα Ξάνθη


Σε ένα παραδοσιακό, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, στην ταβέρνα μας “Το Πίλημα”, μαγειρεύουμε με πολύ αγάπη και μεράκι φαγητά που μπορούν να σας ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή, με γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το μενού μας απαρτίζεται από ψητά της σούβλας, ψητά της ώρας - όλα στα κάρβουνα - γιαουρτλού, σουβλάκι, κοτόπουλο, κεμπάπ, αρνί, χοιρινό, μοσχάρι, μαγειρευτά φαγητά, λαγό, αγριογούρουνο και πολλά ακόμα φαγητά που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με προθυμία και να φροντίσει ώστε να έχετε ένα ευχάριστο γεύμα.
 
 

 


 

   
 
 
...αγνά υλικά
Όλα τα φαγητά μας γίνονται από αγνά υλικά, φρέσκα λαχανικά και κρέατα που προερχόμενα από την περιοχή μας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα γευστικά και ποιοτικότερα φαγητά.

Η παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα όπως επίσης οι εμπνευσμένες συνταγές και τα ποιοτικά υλικά συνθέτουν ένα αψεγάδιαστο μενού που είναι βέβαιο πως μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Συνοδεύστε το γεύμα σας με ντόπιο κρασάκι, τσίπουρο ή ούζο, χαλαρώστε και απολαύστε όμορφες και γαλήνιες στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα σας.
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε

την ταβέρνα μας και αφεθείτε στα αυθεντικά και καλομαγειρεμένα φαγητά
που θα σας προσφέρουμε.